Emile Ratelband succes op Clubhouse
maart 20, 2021

Een maand geleden heeft Emile Ratelband Loyal Influencers ingeschakeld om hem te helpen met zijn social media activiteiten op Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter en dagelijkse assistentie op Clubhouse. We mogen dit inmiddels een groot succes noemen.

Emile Ratelband is zichzelf (weer) aan het uitvinden en is aan het onderzoeken of de auditieve app Clubhouse iets is wat hij verder wil uitdiepen. Dit werd 2 weken geleden al in Koffietijd belicht (RTL4).

Er worden dagelijkse rooms met hem gehost die regelmatig viral gaan en zeer intressante sprekers op het podium hebben. Ook groeit zijn following constant. Hij heeft inmiddels 2 clubs met honderden members.

Maar het belangrijkste is dat hij reeds tientallen mensen op persoonlijk of zakelijk vlak heeft geholpen. Gratis en intrinsiek. En dit zal hij waarschijnlijk bij zijn herontdekking weer uitvinden: zijn purpose ligt hoe dan ook op sociaal en maatschappelijk vlak.

Wij zijn vereerd dat we hem tijdens deze reis mogen begeleiden. Met dank aan Nick van partner bedrijf Get Big Marketing.

bron: management 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief​

Copyright 2021 | Loyal Influencers | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring
Disclaimer: Loyal Influencers is onafhankelijk en niet gelieerd aan enig social media kanaal 

Webdesign en onderhoud door: Get Big Marketing