Zinloos geweld
april 3, 2021

Afgelopen week is Loyal Influencer Charlene mishandeld en in elkaar geslagen. In de straat van de school, met haar kindje als getuige. Wij wensen haar en haar familie en andere betrokkenen veel sterkte toe in deze zware tijd.

Omdat Charlene zelf naar buiten is gekomen met dit nieuws, wat helpt bij het verwerkings proces, wijden wij deze blog aan dit ontzettend spijtige onderwerp. Ze heeft inmiddels aangifte bij de politie gedaan.

Wat ons zeer verbaasde waren de afschuwelijke opmerkingen aan haar adres nadat het gebeurd was:

‘Je zal ’t wel verdiend hebben’.

‘Je bent een Tokkie dus eigen schuld dikke bult’.

‘Beter had hij je een rolstoel ingeslagen’.

Helaas merken wij wel vaker zeer ongepaste opmerkingen onder content van onze influencers. Wij hebben moeten besluiten per direct strenger te gaan optreden tegen dergelijke misplaatste opmerkingen. Dit is in strijd met de wet.

Gisteren zijn op alle social media kanalen speciale rapportage accounts aangemaakt. Wij gaan vanaf vandaag actief VLOPPEN aka melding maken / jouw ongepaste opmerking rapporteren. We hebben onze contacten bij de platforms hiervan op de hoogte gebracht. Zij moedigen dit aan. Waar nodig doen wij ook aangifte bij de politie.

Het kan niet zo zijn dat een vrouw in elkaar wordt geslagen, en daar achteraf ook nog de schuld van krijgt. De grens is bereikt.

Mensen, je kunt het ergens niet mee eens zijn. Bot of kort zijn. Maar doodverwensingen, geweld toewensen oid is misplaatst en niet toegestaan door de Nederlandse wet. Stop hier aub mee, of realiseer je dat wij jou gaan rapporteren en je misschien door een paar verkeerde opmerkingen voor altijd je account kwijt bent. Is dat het waard?

Fijne paasdagen.

Nogmaals sterkte aan Charlene en alle andere slachtoffers van zinloos geweld.

profiel Charlene met uitleg video

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief​

Copyright 2021 | Loyal Influencers | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring
Disclaimer: Loyal Influencers is onafhankelijk en niet gelieerd aan enig social media kanaal 

Webdesign en onderhoud door: Get Big Marketing