Loyal Influencers actief op Clubhouse
februari 17, 2021

Een revelatie in social media land! Dat is Clubhouse, de app die momenteel buzzing is. Met alleen audio content is dit een heuse toevoeging op text, foto en/of video platfoms.

Het is algemeen bekend dat marketing het beste werkt als de zintuigen allemaal (separaat) geprikkeld worden. Dan kom je echt ‘top of mind’ bij mensen. Clubhouse is daar met focus op alleen audio zeer geschikt voor. Door de opkomst van de podcasts de afgelopen jaren in combinatie met meer awereness voor digitale content door het coronavirus kan de app de komende maanden een mega groei realiseren.

Met ‘pas’ 2 miljoen leden wereldwijd staat het audio platform aan het begin van een exponentiele explosie. Hier willen Loyal Influencers optimaal gebruik van maken. Door elkaar onderling uit te nodigen zijn er reeds 8 Loyal Influencers actief op Clubhouse.

De komende weken zullen er frequent sessies gehouden worden met o.a. leden Emile Ratelband, Tim Coronel, Marko Bajic en Bas oude Luttikhuis. Er zullen uiteenlopende onderwerpen behandeld worden.

Doelstelling is om voor 1 maart 2021 minimaal 20 leden, de helft van ons bestand, op Clubhouse geactiveerd te hebben. We hopen dan in het sneewbal effect mee te kunnen rollen. Maar het is vooral fun, leuk, leerzaam en eenvoudig.

Back to the future, maar dan digitale interactieve radio broadcasting. Een leuk avontuur. Anno 2020.

Loyal influencers kun je vinden via @linfluencers of zoek op Ginger Lebbink. Bedrijfsnamen zijn niet toegestaan.

Nick van GetBig, onze website partner, heeft het ook meteen in ons platform geintegreerd, zodat je naar actieve Clubhouser leden kunt zoeken. Paulo van Mapp Media zal regelmatig als moderator fungeren binnen onze rooms. En natuurlijk Peggy, onze office manager.

Disclaimer: er mogen geen audio opnames van onze leden verspreid worden met als doel om ons op enige manier schade te berokkenen. 

Join the club. In house. Clubhouse.

Ginger Lebbink @linfluencers

#clubhouse


Meld je aan voor onze nieuwsbrief​

Copyright 2021 | Loyal Influencers | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring
Disclaimer: Loyal Influencers is onafhankelijk en niet gelieerd aan enig social media kanaal 

Webdesign en onderhoud door: Get Big Marketing