Loyal Influencer in the Spotlight: Priscilla
juni 22, 2021

“Hi! Ik ben Priscilla Hoppener, en ook wel bekend onder de naam de Paauw. Echter gebruik ik op mijn social media vaak mijn meisjesnaam.Ik ben ‘bijna’ 28 jaar oud, en woon al mijn hele leven in de regio van Rotterdam. In mijn dagelijks leven ben ik fulltime werkzaam als Store Manager in de Retail, bij een groot modeketen.

Naast mijn fulltime job, ben ik ook nog aangesloten bij de agency Loyal Influencers. Hier kan ik leuke extraatjes bijverdienen door middel van mijn hobby’s en interesses.

In mijn vrije tijd ben ik graag onder mijn familie en vrienden, of te vinden op een feestje of festival. Echter staat dit natuurlijk even op on hold vanwege de corona pandemie. Maar laten we hopen dat dit snel voorbij mag zijn, en dat we dit met een goed feestje kunnen vieren. Ik wil nog steeds heel graag mijn Awakenings festival kaartje kunnen benutten!”

Lees hier verder (diepte interview)

Profiel klik hier

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief​

Copyright 2021 | Loyal Influencers | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring
Disclaimer: Loyal Influencers is onafhankelijk en niet gelieerd aan enig social media kanaal 

Webdesign en onderhoud door: Get Big Marketing