Jay Joey

Totaal aantal volgers
47 duizend
Actieve Platformen
Tiktok
Hoofd Branche
Persoonlijke ontwikkeling
Sub Branches
Influencer marketing
Jay Joey

Over Jay Joey

Hey ik ben Jay Joey oftewel zoals
de mensen mij kennen van social media, de man van een dag aan de Testosterone.

Ik was vroeger een vrouw, die heel onzeker in het leven stond, omdat ik niet durfde te zijn wie ik wou zijn, het heeft jaren geduurd voor ik echt durfde te vertellen wie ik nou werkelijk was, mijn beide ouders en omgeving accepteerde mij. Maar ik weet ook dat er heel veel mensen zijn die niet geaccepteerd worden door hun omgeving, juist die mensen wil ik een luisterende oor bieden, het leven is vooral niet makkelijk het is elke dag strijden voor jou eigen plek, ondanks ik elke dag vecht met mijn eigen gevoelens en het overlijden van mijn beide ouders, sta ik er.

Ik had TikTok aangemaakt wat als een grapje begon en uiteindelijk om mijn transitie vast te leggen, ik kreeg heel veel positieve berichten en heel veel vragen van ouders maar ook mede transjongeren, nu ondertussrn word ik vaak herkend, waar ik soms nog aan moet wennen, want ik ben gewoon Jay en ik ben niet meer of minder dan een ander, ik blijf dicht bij mezelf.

Socialmedia had bij mij niet alleen een positieve kant, kreeg veel haat, maar ik reageer juist het tegenovergestelde, ik reageer er juist positief op, Ik ben ervan overtuigd dat je haat niet bestrijd met negativiteit en lelijk terug te doen, haat bestrijd je met positiviteit, een spiegel voor houden.

Dankzij de negativiteit, over mijn transitie, ben ik niet alleen sterker geworden maar ook groter, zo geef ik les aan kinderen opschool en leer ik ze dat iedereen uniek is en dat ze er mogen zijn. Ook ben ik Ambassadeur van Dusty foundation, wij staan op tegen geweld in de Lgbtiq+ en naast dat ben ik ook nog Ambassadeur van TheRainbow.shop en promoot ik kleding voor de Lgbtiq+ gemeenschap.

Mijn grootste trots is toch wel dat ik mijn verhaal heb kunnen doen in een artikel, over mijn leven als transman, hier is de artikel:
https://albrandswaardsdagblad.nl/Lokaal/taboe-doorbreken-jay-inspiratiebron-voor-transgenders

Ik sta op tegen pesten, ik ben een energieke chaotisch, creatieve, een man, die mensen wilt helpen laten groeien in wat ze zijn en wat ze kunnen.

Ik ben Jay Joey.

Bereik

47000 Volgers Tiktok
Campagne kosten vanaf: €500,-

Vergelijkbare Influencers

Madagaska Twins
Kunst & Animatie
65000 Volgers
110000 Volgers
Dennis (Meesterdennis90)
Gaming, Kids
55000 Volgers
Miriam (MeerVanMir)  🖋
Kids
2600 Volgers
15000 Unieke bezoekers
2500 Volgers
63000 Volgers

Loyal Influencers | Statutaire naam GoLarge | Fideliolaan 64, 1183 PM Amstelveen | Info@loyalinfluencers.com | 0031 6 48101180 | KVK: 67973035 | BTW nummer: NL003211124B40

Copyright | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Disclaimer: Loyal Influencers is onafhankelijk en niet gelieerd aan enig social media kanaal
tegen zinloos geweld